Νεύτων:υπάρχει ένας Θεός ο Πατέρας και ένας ενδιάμεσος(ενν.μεσίτης) μεταξύ Θεού και ανθρώπων ο Άνθρωπος Χριστος


Δραματοποιημένο απόσπασμα από παραγωγή του Ευγενιδείου Ιδρύματος με τίτλο ΝΕΥΤΩΝ:Η Δύναμη του Θεου.
 Είναι ενα αποσπασμα απο τη θαυμάσια θεατρική παραγωγή του Ευγενιδου Ιδρύματος που εχει τίτλο Νευτων: Η Δύναμη του Θεού .Μπορειτε να την παρακολουθήσετε ολοκληρη πατωντας στο https://youtu.be/bHwiTGjuZBo?si=6O4rSFHy29eBgY1V

Μερικά σχόλια όσον αφορά την πιο σπουδαία ανακάλυψη που έκαμε διαβάζοντας μόνος του την Αγία Γραφή και ειδικα την Αποκάλυψη ,που ήταν ότι το επίσημο δόγμα της τριαδικότητας του Θεού ήταν μια μεγάλη εξαπάτηση που ξεκίνησε τον 3ο και 4ο αι.μ.Χ από τις Οικουμενικές Συνοδούς που παραποίησαν το νόημα της Αγίας Γραφής. Ο Νεύτων είπε πολύ καθαρά ότι δεν υπάρχουν τρεις ισοι θεοι ενωμένοι ...και είπε ποια είναι την Αληθεια του Ευαγγελίου ότι υπάρχει ένας Θεός Πατέρας και ένας μεσίτης μεταξύ Θεού και ανθρώπων άνθρωπος Ιησούς Χριστός. Αυτό που είπε δεν ήταν δικό του απόφθεγμα αλλά είναι εδάφιο της Αγίας Γραφής βλέπε Επιστολή του απ Παύλου προς Τιμόθεο(Α Τιμοθ.2:5-6) 

Ο Νεύτων είχε γράψει ότι έχει συμβεί μια τρομερή εξαπάτηση από ανθρώπους που επέβαλλαν ως επικρατούσα θρησκεία το δόγμα της αγίας τριαδος και αυτό έγινε από το 380 μ Χ από τον Θεοδόσιο με επίσκοπο Ασχολιο στην Ανατολή και από τον Γρατιανο με επίσκοπο τον Αμβρόσιο στη Δύση . Αναλογιστείτε ότι ο Νεύτων αρνήθηκε να ορκιστεί στο όνομα της α.τριαδος για να μη πάρει το αντιχριστιανικό τριαδικό σφράγισμα(666) επειδή πίστευε ακράδαντα και το απέδειξε ιστορικά ότι ο τριαδικός αριθμός 666 συμβολίζει τη δοξασία τριών ίσων θεών ...τελικώς τη λουκασιανη έδρα των Μαθηματικών στο Κέιμπριτζ την έλαβε χωρίς να ορκισθεί στη τριάδα με ειδική βασιλική εξαίρεση .(πληροφ.απο Βιογραφία Νευτωνος). 

Δυστυχώς η τριαδική εξαπάτηση βασιλεύει σε όλους τους εθνικούς τριαδολατρες δηλ. στους αυτονομαζονενους ορθόδοξους ,στους καθολικους και στους διαμαρτυρόμενους. Οι διαφοροποιήσεις στις ονομασίες των ψευδοχριστων είναι θέμα εξουσιαστικης καθέδρας και όχι διαφορετικής λατρείας καθώς έχουν ένα κοινό δόγμα το τριαδικό.